Monsson Group
adaugat la 05-09-2011
vezi proiectul
Monsson Group
Socep SA
adaugat la 06-09-2011
vezi proiectul
Socep
North Star Shipping
adaugat la 12-09-2011
vezi proiectul
North Star Shipping
R.A.T.C.
adaugat la 14-09-2011
vezi proiectul
RATC Constanta
Despre noi

SC AUDIT SRL infiintata in anul 1995, este unul dintre principalii furnizori de servicii de audit, contabilitate, asistenţă fiscală şi consultanţă în domeniul afacerilor. Abordând furnizarea serviciilor dintr-o perspectivă globală, SC AUDIT SRL răspunde provocărilor complexe venite din partea firmelor cliente, cu servicii care acoperă o diversitate de sectoare economice.

MISIUNEA FIRMEI
Misiunea firmei noastre este aceea de a intelege si interpreta corect problemele cu care se confrunta clientii nostri in diferitele domenii in care isi desfasoara activitatea si astfel, sa putem oferi cele mai bune soluţii.

Experienta societatii noastre pusa la dispozitia clienţilor, ii ajuta pe acestia să îşi gestioneze eficient riscurile, permiţându-le astfel să se concentreze asupra activităţilor lor cheie. Având o înţelegere detaliată a activităţilor fiecărui client, putem transforma informaţiile în cunoştinţe si putem identifica oportunităţile care îi pot ajuta pe clienţi să îşi optimizeze eficienţa şi performanţele.

DOMENIILE ABORDATE
Profesionistii firmei sunt dedicati furnizarii unor servicii de calitate clientilor din diverse domenii economice, avand astfel o profunda intelegere a aspectelor si tendintelor specifice acestor domenii.

Serviciile prestate sunt conforme cu Directiva a IV-a si cu Directiva a VII-a a Comunitatii Economice Europene si se adresează firmelor cu capital integral romanesc sau strain.
Serviciile se pot oferi sub formă de pachete standard sau pachete personalizate, structurate pe proceduri si ore de consultanta in functie de necesitatile clientului.