Monsson Group
adaugat la 05-09-2011
vezi proiectul
Monsson Group
Socep SA
adaugat la 06-09-2011
vezi proiectul
Socep
North Star Shipping
adaugat la 12-09-2011
vezi proiectul
North Star Shipping
R.A.T.C.
adaugat la 14-09-2011
vezi proiectul
RATC Constanta
Clienti

Firma noastra pune accent pe reprezentarea completa a clientilor sai. Serviciile noastre sunt indreptate permanent si exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului.In ceea ce priveste codul de etica profesională, interesele clientului vor constitui intotdeauna o prioritate.
In munca noastra de fiecare zi, urmarim informarea clientului in mod corect si anuntarea la timp despre modificarile procedurilor din domeniu.
Confidentialitatea informatiilor comunicate de client sau obtinute pentru un client este garantata contractual, chiar si dupa incetarea raporturilor de colaborare.
Clientii nostri sunt persoane juridice romane si straine, grupuri de intreprinderi, institutii publice, societati non-profit, cabinete individuale.

Domeniile de activitate abordate:
√ prestari servicii
√ hotelier
√ comert en gros si en detail (import/export)
√ proprietate intelectuala
√ intermedieri in afaceri
√ dezvoltari imobiliare
√ cercetare si invatamant
√ transporturi
√ constructii nave
√ institutii publice
Tarifele practicate de firma noastra sunt conform recomandarilor organismelor profesionale care reglementeaza activitatea noastra: C.E.C.C.A.R., Camera Auditorilor Financiari din Romania, Camera Consultantilor Fiscali si adaptate cerintelor clientilor.
Serviciile oferite fiind complexe nu putem publica o grila de calcul a preturilor pentru fiecare tip de prestare.